«П@дофiл Женічка»: скандал із викриттям Пригожина обростає подробицями (ФОТО/ВІДЕО)

Слово бере Несміян

У соціальних мережах продовжують обговорювати гучний скандал навколо керівника ПВК «Вагнер» ​​Євгена Пригожина, темне минуле якого стало надбанням громадськості після заяви кримінального авторитета Саші Курари.

Раніше Курара разом із Пригожиним відбував тюремне ув'язнення і заявив, що керівник ПВК «Вагнера» ​​на зоні був «опущеним» і доволі натхненно задовольняв сексуальні потреби зеків.

Резонанс викликала радше манера, в якій було викладено спогади Курари, який показував, що геть не боїться Пригожина й надалі зневажає його як «опущеного».

Загалом відомо, що нинішнього соратника Путіна було засуджено до 12 років за залучення до проституції неповнолітніх, що у тюремному світі вважається перетином «червоної лінії».

Днями ж відомий російський блогер Анатолій Несміян у своєму телеграм-каналі заявив, що опублікована напередодні інформація про Пригожина давно відома в кримінальному світі Санкт-Петербурга й описана в книзі журналіста Запольського:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень