Макарони з ароматом котлет: найкраща вечеря на кожен день - недорого і дуже ситно (РЕЦЕПТ)
Смачно, ароматно і сподобається усій родині
Макарони за цим рецептом дуже добре просочуються м’ясом, тож виходить мега ароматно і смачно. Котлети при цьому можна робити з будь-якого м’яса - підійде і яловичина, і свинина, і курка й індичка
Для соковитості та аромату можна додати цибулю й часник. За бажанням, у фарш кладуть навіть картоплину або кабачок – так котлети будуть ще соковитішими.
Інгредієнти:
- м’ясо – 500-700 г
- цибуля – 1 шт.
- часник – 2 зубчики
- макарони – 300 г
- вода – 450-500 мл
- сіль, перець – до смаку
- олія – для підсмажування
Приготування:
У чашу блендера кладемо м’ясо, цибулю й часник. Солимо й перчимо до смаку, якщо хочеться – додаємо ще спеції. Подрібнюємо все в однорідну масу. Якщо блендера немає, пропустіть все через м’ясорубку.
Тоді формуємо котлети та обсмажуємо їх на сковороді з олією – на сильному вогні з обох боків до рум’яності.
На цьому етапі котлети ще сирі всередині - так і має бути.
У каструлю з товстим дном ми викладаємо макарони, трохи підсолюємо, а зверху кладемо котлетки і заливаємо кип’ятком.
Макарони мають бути повністю у рідині.
Накриваємо кришкою і готуємо на середньому вогні до повної готовності - рідина має повністю увібратися в макарони.
Джерело: Школа життя
Радіо Трек: НОВИНИ