Магія чисел. Чи хочуть рівняни укладати шлюб 16.06.2016

У Рівному наречені відмовилися реєструвати шлюб сьогодні через дату – 16.06.2016. Одна пара перенесла реєстрацію шлюбу на іншу дату. Загалом, виглядає так, що магія чисел вплинула на бажання подружніх пар реєструвати шлюб у цей день. У четвер у міському РАЦСі заплановано 10 реєстрацій, зазвичай цей показник дещо більший, говорить провідний спеціаліст міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Оксана Яцюк:

 

- Була така пара, що перенесли на іншу дату, у зв’язку з цими трьома шістками. В нас буває, що 16 реєстрацій, деколи 33, як який четвер. Це більш, мабуть, залежить від постів, свят.

 

Водночас високосний рік не лякає наречених. За даними відділу реєстрації актів цивільного стану кількість заяв на реєстрацію шлюбу практично збігається з показником минулого. Станом на 16 червня у міський РАЦС подали 945 заяв.

А про те, які імена для новонароджених найпопулярніші у Рівному, можете прочитати тут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень