Обрали нового секретаря Рівнеради

Депутати Рівненської міської ради обрали новим секретарем Рівнеради голову бюджетної комісії від фракції БПП «Солідарність» Серія Паладійчука.

«За» проголосував 31 місцевий обранець.

Він був єдиним зазначеним у бланку для голосування претендентом. Зауважимо також, що міський голова Рівного Володимир Хомко сам виніс кандидартуру Сергія Паладійчука на цю посаду. 

Додамо, що сам Сергій Паладійчук голосувати за кандидатуру на посаду секретаря відмовився, пославшись на конфлікт інтересів. 

Нагадаємо, попереднім секретарем Рівнеради був місцевий депутат Олексій Муляренко від фракції БПП «Солідарність». В кінці квітня цього року його призначили головою Рівненської облдержадміністрації. Після цього посада секретаря більше місяця залишилася вакантною.

Певний час у кулуарах претендентом на посаду секретаря називали також начальника міського управління освіти Василя Харковця

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень