Обрали нового секретаря Рівнеради

Депутати Рівненської міської ради обрали новим секретарем Рівнеради голову бюджетної комісії від фракції БПП «Солідарність» Серія Паладійчука.

«За» проголосував 31 місцевий обранець.

Він був єдиним зазначеним у бланку для голосування претендентом. Зауважимо також, що міський голова Рівного Володимир Хомко сам виніс кандидартуру Сергія Паладійчука на цю посаду. 

Додамо, що сам Сергій Паладійчук голосувати за кандидатуру на посаду секретаря відмовився, пославшись на конфлікт інтересів. 

Нагадаємо, попереднім секретарем Рівнеради був місцевий депутат Олексій Муляренко від фракції БПП «Солідарність». В кінці квітня цього року його призначили головою Рівненської облдержадміністрації. Після цього посада секретаря більше місяця залишилася вакантною.

Певний час у кулуарах претендентом на посаду секретаря називали також начальника міського управління освіти Василя Харковця

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень