У Рівному в парку Шевченка створили траси для пробіжок (ФОТО)

Rivne Running Club організував для рівнян траси для пробіжок. Два перших у місті маршрути для занять бігом було створено днями у парку Шевченка.

Довжина трас – 920 м та 2060 м. Так само різна і важкість маршрутів.

Старт та фініш обох трас розміщений в одній точці. Маршрути позначені стрілками різних кольорів: синій – траса 920 м, жовтий – 2060 м. Рух маршруту іде по колу проти годинникової стрілки.

За словами ініціаторів, вони нанесли розмітку на ті маршрути, якими бігають всі професійні і непрофесійні бігуни вже багато років, тому для багатьох сама траса новою не буде. Однак, щоб бігунам-початківцям було цікавіше і вони також знали, де і як бігати зручніше – Rivne Running Club показав ці маршрути усім.

За словами президента Rivne Running Club Сергія Ющишина, вже у найближчий місяць у Рівному будуть створені ще кілька бігових маршрутів.

«Ще одна невелика траса на 500 метрів з’явиться у парку Шевченка. Далі плануємо зробити нанесення у парку «Хімік», парку Молоді та інших місцях, де вже бігають рівняни», – каже Ющишин.

Він додає, що головне завдання створених маршрутів – це спонукати людей до занять бігом чи іншими активностями.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень