Рівненський «Льонокомбінат» планує опікуватися профтехосвітою

У планах власника заводу взяти під патронат технікум та училище, аби там навчати майбутніх працівників найбільшого текстильного підприємства України

Про це власник «Льнокомбінату» Олег Червонюк повідомив в ефірі Радіо Трек. Адже з його слів, нинішня освіта в Україні не забезпечує кадрами, зокрема і легку промисловість. На його переконання, це зумовлено відсутністю викладачів-практиків. Тим часом, рівненське підприємство виходить на європейський ринок. Торгова марка «Goldi» уже зареєстрована в ЄС. Як повідомив Олег Червонюк, зараз на найпотужнішому підприємстві працює півтисячі людей, таким чином, половина приміщень «Льонокомбінату», які розташувалися на території, площею 25 га, уже зайняті виробництвом:

 

 

- В моїх планах вже не вистачає цих приміщень. Вони зайняті на 50%, але підприємство – це така річ, коли потрібно планувати наперед. І я на сьогоднішній день бачу, що цих приміщень не вистачає. Технології, які є на рівненському «Льонокомбінаті», ніде в Україні немає. І на сьогодні ми - найбільший виробник текстильної продукції в Україні.

 

Варто зауважити, що магазини з продукцією «Льонокомбінату» є в десяти обласних центрах України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень