Торік шлюбів у Рівному стало більше

А розлучень - менше

За 2015 рік в обласному центрі 1 985 пар вирішили узаконити свої стосунки. Це не значно перевищує показник 2014 року, тоді було укладено 1 896 шлюбів. Водночас, торік сімей, що прийняли рішення про розлучення, порівняно з 2014 роком, стало на 20% менше – таких заяв було 221, втім, остаточне рішення все ж має прийняти суд. Крім цього, торік у Рівному народилося 3 425 малят, що приблизно на рівні 2014 року. Серед імен хлопчиків лідерську позицію впевнено впродовж 20-ти років тримає Олександр, а дівчаток переважно називають Анна чи Анастасія, розповідає начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану рівненського міського управління юстиції Галина Давидюк:

 

 

- Серед хлопчиків дуже популярні імена Матвій, Артем. Тимофій, Максим. Олександр – це лідер імен останні 20 років. От раніше рідковживані імена Матвій і Тимофій на сьогодні б’ють рекорди.

Серед дівчаток найпопулярніші імена – це Анна, Софія, Злата, Вікторія. Ну, Анна і Анастасія – це такі імена, які популярні теж останні 20 років. Злата стало популярне дуже ім’я.

 

Разом з тим, рідковживаними стали імена Сергій, Федір, Маркіян, Йосип, Архип, Орися, Тереза, Олена, Лідія, Роксолана та Регіна.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень