«Магічна» дата в липні: на що треба звернути увагу в цей день?

У такі особливі дні потрібно запам'ятати важливі деталі

В липні цього року очікується чергова «магічна» дата 23.07.2023. Згідно з нумерологією, унікальність дзеркальної дати у тому, що вона, як правило, приносить з собою багато можливостей. Йдеться про втілення бажань та успіх у всьому новому.

Що треба знати про «магічну» дату?

Варто звернути увагу на цифри 2 та 3. У нумерології двійка означає союз, взаємодію, об'єднання сил задля досягнення чогось великого та світлого. Також вона символізує любов, турботу, вдосконалення та благодійність. Така цифра дуже позитивна й означає пару, і це чудовий знак для тих, хто шукає другу половинку.

Цифра 3 - це пригоди, соціальні зв'язки та духовне зростання. Це творчі проєкти, оптимізм, рух вперед. При цьому цифра 3 не любить занудства. Також трійка вважається містичною цифрою, яка є в багатьох релігіях. Вона допомагає подолати недоліки й духовно зростати.

Що не можна робити у дзеркальну дату?

Такий день має сильну енергетику. Тож 23.07.2023 потрібно тримати емоції під контролем та уникати:

  • сварок;
  • конфліктних ситуацій;
  • з'ясування відносин;
  • ненормативної лексики.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень