Дзеркальна дата 20 лютого чекає на нас у понеділок: Що вона віщує

Від цього дня розпочинається новий місячний цикл, який триватиме до 21 березня

20 лютого о 09:05 за київським часом молодий місяць перебуватиме у Рибах. Енергія Риб сприяє очищенню, звільненню та трансформації. А молодик у цьому знаку налаштовуватиме нас на завершення старих процесів.

Можливо, настане час залишити в минулому і прибрати з життя те, що є зайвим, непотрібним, що марно обтяжує. Це принесе полегшення серцю і розуму, допоможе розв'язати психологічні вузли, які раніше сформувалися. Цей період підштовхне багатьох людей розібратися в собі, стати на шлях духовного зростання і знайти свою справжню суть.

20 лютого розпочнеться новий цикл

Цикл, що розпочнеться 20 лютого, сприятливий для творчих людей зі сфери культури та мистецтва у найширшому розумінні — від візажистів до творців проєктів, акторів, письменників, психологів та соціальних працівників.

Цей молодий місяць посилить інтуїцію, допоможе розкрити надздібності, вирішити глибоко особисті питання.

Що можна і чого не можна робити в цей день

Після 20 лютого необхідно ретельно опрацювати проєкти, що застоялися, і поступово перевести справи з пасивного в активний режим, якщо не хочете випасти з загального потоку та втратити можливості для соціального зростання і професійного розвитку.

Молодик 20 лютого має досить сильну енергетику. Сприяє удосконаленню своїх знань, допомагає підвищити рівень експертності. У голові можуть виникати оригінальні ідеї та незвичайні думки, які можна буде втілювати в реальність наступного місяця.

Цей день буде дуже яскравим, незабутнім і неодмінно принесе натхнення. Однак необхідно підготуватися до того, що в особистому житті багато що зміниться протягом місячного циклу.

Може з'явитися сильне бажання побачитися з коханою людиною, але добре, якщо це буде пристрасна зустріч, а не взаємні претензії одне до одного. Щоб не зіпсувати сприятливий потенціал цього дня, не плутайте відвертість із прямолінійністю.

Як дзеркальна дата вплине на знаки Зодіаку

Найбільш чутливими до енергій цього Молодика будуть представники мутабельних (мінливих) знаків зодіаку: Риби, Діви, Стрільці та Близнята, а також фіксовані Скорпіони та кардинальні Раки.

У Риб, Раків і Скорпіонів під впливом молодика 20 лютого і найближчими днями після нього з'являється схильність до містицизму і пророцтв, одночасно виявляючи бажання допомогти ближньому. Буря емоцій, що накриє представників цих знаків Зодіаку, може призвести до створення шедевра чи відкриття чогось нового. Медитуйте, споглядайте, мрійте! Гармонійні потоки допоможуть вам не лише розібратися у власних бажаннях, але й нададуть енергії для їх здійснення.

Близнята та Стрільці повинні приділити особливу увагу сфері особистих та ділових взаємин, оскільки великий ризик сказати щось зайве і опинитися в неприємній історії, аж до втрати цінних партнерських зв'язків. Це день, коли мовчання - золото, а самотність - привілей.

Діви, під впливом імпульсу, можуть виявити свої найгірші риси характеру, тому не плануйте на цей день важливі справи та зустрічі, інакше все може обернутися спалахом неконтрольованого гніву. Ви можете вплутатися в палку, нікому не потрібну суперечку. Весь можливий хаос цього дня вам краще перечекати вдома.

На інші знаки Зодіаку молодик має помірний вплив, але загалом сприяє посиленню енергії, фантазії, бажанню переробити весь світ.

Прості радості життя - це те, що вам потрібно 20 лютого, щоб не втратити зв'язок із реальністю. Беріть курс на ефективність та ставте перед собою нову мету!

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень