М’ясо просто танутиме у роті: як приготувати соковиту свинину на сковороді
Вийде дуже смачно
Інгредієнти
- Свинина — 800 г.
- Цибуля — 1 шт.
- Рослинна олія — 2-3 ст. л.
- Сіль — на смак.
- Перець, сухі спеції — на смак.
Щоб свинина вийшла м'якою, важливо правильно її посмажити. Ось простий рецепт.
Виберіть свіже м'ясо з невеликою кількістю жиру, це додасть соковитості.
Перед смаженням дайте м'ясу «відпочити» при кімнатній температурі близько 30 хвилин.
М'ясо посоліть і поперчіть безпосередньо перед смаженням, щоб воно не втратило сік.
Розігрійте сковороду з товстим дном і додайте трохи олії.
Обсмажуйте шматочки по 3-4 хвилини з кожного боку на сильному вогні, щоб утворилася скоринка.
Потім зменшіть вогонь і продовжуйте смажити до готовності, періодично перевертаючи.
Після приготування дайте м'ясу «відпочити» 5-10 хвилин перед подачею на стіл.
Дотримання цих простих правил допоможе вам отримати м'яку і соковиту свинину.
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ