Людям надходять SMS з дивними сумами пенсії: у ПФУ прокоментували

Зокрема, що робити пенсіонерам, якщо не працює портал фонду

Попри те, що перерахунок пенсій та соцвиплат здійснюється автоматично, у деяких українців є причини доповнити свою пенсійну справу новими документами, які, на їхню думку, можуть вплинути на збільшення розміру пенсії.

При цьому люди часто скаржаться, що не працює портал ПФУ та, відповідно, їхній особистий кабінет. Тому подати заяву та документи на перерахунок суми пенсії неможливо – потрібні для цього поля є неактивними.

До того ж останнім часом деяким українцям почали приходити дивні SMS з крихітною сумою пенсії — як глузування з людей у віці, у яких не завжди є навіть доступ до інтернету.

Втім, співробітники ПФУ наполегливо рекомендують усе ж скористатися особистим кабінетом. А у виняткових випадках — звертатись на гарячу лінію фонду.

З питань розміру пенсійної виплати радимо звернутися за консультацією на гарячу лінію контакт-центру Пенсійного фонду України 0 (800) 50-37-53, (044) 28-10-870, (044) 28-10-871, надавши більше даних про одержувача.

 

Також пропонуємо ознайомитись із переліком сервісних центрів головних управлінь Пенсійного фонду України, куди можна звернутися за вирішенням Вашого питання, за посиланням, — йдеться у повідомленні фонду.

Джерело: ФАКТИ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень