Людей з цією групою крові вважають нащадками прибульців

Таких на Землі не більше ніж 20%

Є прихильники теорії, що люди - не єдина цивілізація у Всесвіті. Вони ж не полишають досліджувати питання, чи не можуть люди з негативним резус-фактором крові бути нащадками прибульців.

У більшості людей на землі позитивний резус-фактор. Такий же він і у мавп. Це дозволяє припустити, що люди та мавпи мали спільного предка. А от людей з негативним резусом фактором на Землі куди менше, загалом 15-20%, і наука намагається встановити його походження.

Теорію про інопланетне походження негативного резуса висунув американець Брел Стайгер. Його книжки дуже добре продавалися у США, але ці роботи зазнавали нищівної критики науковців. Але поки підтвердження земного походження негативного резуса - не знайшли. 

В теорії, понад 35 тисяч років тому відбувся контакт інопланетян з мешканцями Землі. Це призвело по появи нового типу людей - з космічним геном.

Люди з негативним резус-фактором часто мають високо розвинені інтелектуальні здібності, розвинену емпатію, чутливість та не дуже міцний імунітет. Багато з них мають блакитні очі та руде волосся.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень