У батьків з якою групою крові народжуються найбільш талановиті діти

При цьому і на спортивні здобутки група крові теж впливає

Вчені зі Стенфордського університету взялися визначати, як група крові батьків впливає на здібності дітей. Вони вважають, що визначні природні здібності дитина може отримати від батьків через групу крові.

Під час експерименту з’ясувалося, що жінки з першою групою крові найчастіше народжують талановитих дітей. У них найкращі здібності до музики, літератури та гуманітарних наук. Також вони можуть виявити таланти у підприємництві та будівництві.

У дитини, чиї батьки мають другу групу крові, сильною стороною є схильність до критичного мислення. Ці діти також можуть бути зацікавлені у сфері програмування та розробці нових технологій.

У батьків, які мають третю групу крові, з більшою ймовірністю, ніж в інших, можуть з'явитися більш чутливі і творчі спадкоємці.

Найчастіше майбутні чемпіони народжуються у батьків з  четвертої групою крові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень