Вчені назвали найбільш проблемну групу крові

Для підтримки здоров’я їм необхідно уважно стежити за раціоном, та обмежити певні продукти

Найскладнішою групою крові вчені вважають четверту з негативним резусом.

Людям з цією групою крові слід постійно стежити за своїм харчуванням аби уникнути проблем. Зокрема варто відмовитися від жирних продуктів, а з м'яса обирати кроля чи індичку.

Людей з четвертою групою крові у світі тільки близько 8%, і вони часто мають безпліддя. Найчастіше у батьків з четвертою групою крові які мають кількох дітей, народжуються діти однієї статі. Діти таких батьків можуть бути схильні до захворювань серцево-судинної системи та шлунково-кишкового тракту.

При цьому жінки з четвертою групою крові вразливі до онкологічних захворювань. З віком у власників цієї групи крові виникають проблеми з мисленням і пам’яттю, а ймовірність недоумства складає 82%.

Інші ризики пов’язані з деменцією та інсультом.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Джерело: medicalanswers

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень