Любовний гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку: одним - пристрасні ночі, а іншим - конфлікти

Левам – сюрпризи, а Стрільцям - робота

Любовний гороскоп на вересень 2021 попереджає одних знаків Зодіаку про конфлікти з коханими, а інших про приємні сюрпризи.

Овен

Саме у вересні ви зможете налагодити своє особисте життя. Будьте до коханої людини більш уважними й терплячими, а отримаєте в замін підтримку й пристрасні ночі.

Якщо ж ви самотні, то зірки обіцяють нові знайомства й короткочасні інтрижки.

Телець

Вам доведеться бути розсудливими й обережними з представниками протилежної статі. Не витрачайте свій час на несерйозні стосунки й оминайте людей, яких цікавить лише секс з вами.

Кохана людина, яка заради вас готова на все – поруч. 

Близнюки

У вересні у вас можуть початися новий роман. Проте постарайтеся не забувати про себе й робочі справи, не «пірнайте з головою» в нові стосунки.

Ви отримуватимете задоволення й приємні сюрпризи від коханої людини.

Рак

Ваші стосунки будуть трансформуватися у вересні. Вам доведеться бути відвертими з коханими, оскільки «все таємне з часом стає явним» й від цього лише все ускладниться у стосунках.

Щоб не зіпсувати стосунки, дослухайтеся один до одного та постарайтеся зрозуміти свого партнера. 

Лев

Ви зможете цього місяця розпочати відносини, які будуть міцними й довготривалими. Важливо з людиною одразу проговорити все, що для вас важливе й чого ви ніколи не вибачите.

Вересень буде наповнений приємностями й сюрпризами для вас.

Діва

У вересні вам буде складно емоційно й фізично, дозвольте коханій людині піклуватися про вас. Лише об’єднавши свої сили, зможете подолати будь-які труднощі цієї осені.

Довіртесь своєму партнеру й дозвольте собі відпочити після насиченого літа.

Терези

У вересні вам краще не починати нові стосунки, а розпочати нові проєкти. Вам щаститиме у роботі, а ось в особистому ви можете не помітити обману й маніпуляцій.

Вам саме час зняти «рожеві окуляри» й переглянути своє оточення, не всі з вами щирі.

Скорпіон

Постарайтеся не зривати злість після роботи на близьких та рідних вам людях. В другій половині місяця ваше особисте життя налагодиться, а приємних моментів побільшає.

Наберіться терпіння й ваш партнер вас приємно здивує до кінця вересня.

Стрілець

Вересень для вас буде більше робочим, а ніж романтичним. Лише під кінець місяця вам вдасться сходити на побачення й отримати задоволення від спілкування з протилежною статтю.

У перші половині місяця у вас через робочі справи може просто не вистачити часу для кохання.

Козоріг

Серед ваших колег чи хороших знайомих може вже давно бути людина, яка вас кохає, проте не наважується зробити перший крок.

Зменшить свою критичність та вимогливість, саме тоді ваше особисте життя до кінця осені може кардинально змінитися.

Водолій

Постарайтеся більше приділяти коханій людині часу й уваги. Також вам доведеться правильно розставити пріоритети, щоб встигнути зробити заплановане.

На вихідних навчіться вимикати смартфони, щоб ніхто вас не міг відірвати від приємного часу проведення.

Риби

Вам слід сконцентрувати свою увагу на собі й кар’єрі. В першій половині місяця ви можете просто помилитися в людині, не поспішайте розпочинати нові стосунки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень