Люблять Вас гроші чи ні? Це легко перевірити за кольором гаманця

Який колір портмоне може перетворити Вас на «грошовий магніт»?

Вибір гаманця є дуже важливим завданням, адже саме від нього залежить потік Ваших грошей.

Щоб купюрам було комфортно, слід знати, якого кольору повинен бути гаманець, аби у ньому завжди водилися гроші.

Перевірте, чи притягує колір Вашого гаманця гроші... ????

❤️ Червоний 

У фен-шуй цей колір найбільш вдалий для гаманця. Червоний — це символ вогняної стихії. Багато хто каже, що цей колір занадто специфічний і не підходить для гаманця, але це не так, адже він притягує гроші.

Водночас червоний гаманець може зробити свого власника справжнім марнотратом. Щоб цього не сталося, можете придбати гаманець з малюнком червоного кольору.

???? Чорний або синій 

Це кольори стихії води. Вода у фен-шуй безпосередньо пов'язана з грошима. Вона приваблює фінанси. Кожен раз, коли Ви відкриваєте гаманець чорного або синього кольору, то залучаєте у нього багатство. Ці кольори не роблять зі свого власника марнотрата.  

???? Зелений

Цей колір у фен-шуй — елемент дерева. Рослини завжди пов'язані з ростом і позитивною енергією, тому зелений колір як ніякий інший відтінок привертає багатство.

Якщо Ви стали власником саме такого гаманця, то одночасно отримали масу можливостей і шансів. Цей колір є щасливим для людей, які мають відношення до бізнесу. Зелені відтінки підвищують креативність людини та дають їй багато ідей.

???? Жовтий, коричневий і бежевий

Жовтий, бежевий і коричневий — кольори землі. Ці кольори гарантують стабільність та допомагають економити фінанси. А також захищають Ваші кошти від втрати й нерозумних витрат. Якщо Ви марнотрат, то прийшов час купити собі гаманець жовтого, коричневого або бежевого кольору.

???? Білий, сірий, срібний або золотий

Це кольори металу. Вони допомагають отримати багатство і підтримувати його в стабільному стані. Золото завжди було елементом розкоші, тому якщо Ви хочете багатого життя, то обов'язково придбайте золотий, білий, срібний або сірий гаманець.

А який гаманець у Вас? ????

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень