Чим можна накликати бідність: шість речей, які не можна робити із грошима

Грошові прикмети наших предків

У наших предків здавна існували прикмети про залучення багатства. За народними спостереженнями, щоб не втратити достаток наші пращури дотримуватись таких заборон.

Не можна залишати на столі порожні ємності

Не важливо, що це: пляшка, банка, коробка або тарілка. Порожній посуд на столі витягує достаток з дому, гроші з сім’ї.

Не можна класти гроші на стіл

Наші предки вважали, що на столі не можна залишати гроші та ключі, не можна скидати рукою на підлогу крихти, не можна сидіти на столі. Всі ці дії приманюють втрату грошей або непередбачені витрати.

Не можна скручувати паперові гроші

Не можна зминати купюри та зберігати їх упереміш з дріб’язком. Залишати сумку, в якій є гроші, на підлозі, теж не хороша прикмета. У гаманця з грошима повинно бути своє місце, але вже точно не на підлозі в передпокої. Інакше, грошам буде не комфортно у вашому будинку, і вони підуть в інше місце.

Не рахуйте гроші на ніч

А так же не віддавайте свої борги і не приймайте гроші від інших ввечері. Грошам теж потрібно відпочивати.

Не заздріть

Приказка «Не рахуйте чужі гроші» виникла не на порожньому місці. Перевірена прикмета – якщо обговорювати чуже багатство і рахувати чужі доходи, то у вашому власному гаманці гроші не заведуться.

Не можна тримати гаманець порожнім

Ваші кишені і гаманець ніколи не повинні бути порожніми. Виходячи на вулицю, обов’язково покладіть хоча б дрібні монети, а краще купюри. Вони будуть залучати до себе грошові потоки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень