Діти-сироти з Рівненщини отримають гроші на придбання житла

На це виділили понад 40 мільйонів гривень

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

На Рівненщині 89 дітям-сиротам дадуть гроші на придбання житла.

Цього року з обласного бюджету виділили на це 40,3 млн грн, повідомляє Рівненська ОДА.

Фото із сайту Рівненської ОДА
Фото із сайту Рівненської ОДА

– Щороку сума на житло для цієї категорії дітей зростає. Так, у 2018 році виділили 13 мільйонів гривень, торік – 33 мільйони, а цьогоріч вже трохи понад 40 мільйонів гривень. Таким чином, все більше осіб цієї категорії зможуть стати власниками свого помешкання, – пояснила заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська.

До слова, днями регіональна комісія з питань розподілу субвенції внесла зміни до переліку осіб, які мають отримати грошові компенсації на купівлю житла.

Раніше цей перелік затверджували відповідно до пропозицій, які надали територіальні громади. Однак виявляли факти, що впливали на використання коштів. Зокрема, з’ясувалось, що дехто втратив право на отримання коштів, дехто надав додаткову інформацію про інвалідність або зміну прізвища.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень