Доповни Вікіпедію і отримай приз – в Україні стартує цікавий конкурс (УМОВИ)

Взяти участь можуть усі охочі. Головне – мати бажання покращити україномовну онлайн-енциклопедію

Жителі Рівненщини мають можливість створити статтю в україномовній Вікіпедії і виграти приз. У матеріалі має йтися про культурну спадщину чи видатних людей нашої країни, повідомляють у Рівненській ОДА.

Всеукраїнський конкурс «Культурна спадщина та видатні постаті» розпочнеться у вівторок, 5 жовтня, і триватиме до п’ятниці, 5 листопада.

Для участі потрібно зареєструватися у Вікіпедії і створити або ж суттєво поліпшити принаймні одну статтю протягом конкурсного періоду, згідно з правилами Вікіпедії.

За словами організаторів (ГО «Вікімедіа Україна» та благодійний фонд «Бібліотечна країна»), насамперед цей конкурс орієнтований на бібліотекарів. Але долучитися можуть усі охочі.

На переможців конкурсу очікують цінні призи та сувеніри.

Додамо, що подібний конкурс проводять уже вдруге. У його межах, у 2018 році бібліотекарі та користувачі з усієї України створили і доповнили майже 300 статей україномовної Вікіпедії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень