У понеділок не позичайте гроші, у неділю витрачайте дріб'язок: грошові прикмети по днях тижня

Наші предки вірили, що кожен день тижня має свої грошові прикмети

Понеділок

Наші пращури у понеділок нічого не починали, сприймаючи цей день тижня як найважчий. У цей день вони старалися не перераховувати гроші, не позичати їх комусь і не брати в борг. Інакше це призведе до марних витрат, вірили наші пращури. 

Вівторок

Старовинний календар позначає вівторок як успішний день для будь-яких починань. Однак у вівторок також не давали і не брали в борг, вважаючи, що в цьому випадку все життя будеш комусь винен.

Щоб у домі завжди були фінанси, прикмети на гроші радять підстригати нігті саме в цей день тижня.

Середа

Середину тижня з давніх-давен вважали днем, коли можна було ефективно долати перешкоди і позбавлятися від різних невдач. Середа - дуже вдалий час для обрядів очищення.

У середу добре подати милостиню п'яти нужденним, заздалегідь підготувавши монетки від розміну однієї паперової купюри.

Для успіху в грошових справах в цей день тижня зранку треба було покласти п'ятак під ліву п'яту.

Четвер

Четвер прискорює рух грошових потоків. Але в цей день прикмети на гроші не рекомендують витрачати великі суми, щоб гроші не йшли миттєво.

П'ятниця

У цей день треба узагальнити результати трудового тижня і подякувати Всесвіту навіть за найменші свої фінансові досягнення.

У цей день не рекомендується підстригати нігті, а жінкам не можна було мити волосся, оскільки вважається, що в волоссі і нігтях особлива магічна сила. Якщо в п'ятницю стригти нігті і мити голову, ця сила втрачає свою енергію.

П'ятничні ритуали усувають фінансові невдачі і відтік фінансів. Якщо у квартирі протікає кран, ремонтувати його потрібно саме в п'ятницю. Також в цей день прикмети на гроші радять зробити підрахунок всіх грошей, щоб залучити новий прибуток.

Субота

Цей день ідеальний для виготовлення грошових оберегів для дому. Наприклад, полотняний мішечок із монетою буде притягувати гроші у дім, вірили наші предки.

У суботу не забувайте додавати в мішечок кілька монеток.

Субота - вдалий день для покупок. Куплене в цей день приносить багато користі і радості. Позичати комусь гроші в суботу не можна, а ось дарувати - рекомендується.

Неділя

У недільний день потрібно витратити весь дріб'язок, в іншому випадку будуть водитися лише маленькі суми грошей. У цей день не рекомендується давати або брати в борг, щоб не привертати злидні і невдалу торгівлю. Позичені в неділю гроші часто не повертаються.

Джерело: t1.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень