Лише в одній школі Рівного є відеоспостереження

Із усіх 36

Це школа №13. Спочатку тут користувалися послугами державної охорони. Потім – приватної. Але оскільки вартість послуг охоронців росла, від них вирішили відмовитися. І встановили внутрішні й зовнішні відеокамери.

Директор школи №13 Михайло Бєлік розповів:

Ввели ми відеоспостереження зо п’ять років тому за рахунок батьківських коштів. Нас цікавили всі входи-виходи зі школи, холи й гардероб. Тобто там, де є можливість комусь прийти. І в нічний період хотіли бачити вхід-вихід зі школи. І це трохи тримає в тонусі, бо ввечері і  в нічний час підійти до школи охочих мало.

Про випадки, коли відеокамери допомагали школі, Михайло Бєлік розповідає таке:

Був випадок, що двері нам розбили, то по відеокамері ми простежили, хто це зробив і вони нам їх відновили повністю. Вартість цих дверей була більша, ніж вартість самого відеоспостереження.

 

Також у нас немає крадіжок, тому що повністю проглядається гардероб з верхнім одягом. І якщо раніше п'яти-, шестикласники десь колись граючись могли, знімаючи свій одяг, познімати речі поряд, або первісити, чи на землю кинути, то вже таких моментів немає.

 

І проникнення сторонніх у школу теж немає.

До речі, як поінформував начальник міського управління освіти Василь Харковець, відеоспостереженням облаштований також один дитсадок міста - №22.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень