Чи підглядають у Рівному за відвідувачами туалетів: відповідь з торгового центру

У торговому центрі, у туалетах якого зафіксували відеокамери, відреагували на запит Радіо Трек

Чи справді у Рівному підглядають за відвідувачами туалетів? У соцмережі Фейсбук почали поширювати відео, яке демонструє наявність чогось схожого на відеокамеру вгорі біля пісуару у чоловічому туалеті у торговому центрі «Злата плаза». Сайт Радіо Трек писав про це у публікації  У Рівному підглядають за відвідувачами туалетів?

Директор «Злата плази» Олександр Оверчук поінформував, що у них у туалетах справді є відеокамери. Однак, запевнив, що права відвідувачів вони не порушують:

При входах у торговий центр, біля входів у туалети в нас розміщені таблички: «Ведеться відеоспостереження». Тому жодним чином не порушуємо права відвідувачів, проводячи відкриту відеозйомку.

 

Хочу наголосити, що відкрите відеоспостереження здійснюється лише в зоні умивальників та рукосушок. Відеокамера направлена на дзеркало - там, де люди руки миють, сушать. І частково вона захоплює вхід у туалет, щоб у разі, якщо пошкоджене майно чи здійснено якийсь злочин, ми могли по відео ідентифікувати, хто заходив чи виходив у туалет.

За словами Олександра Оверчука, відеозапис часто стає їм у пригоді. Адже бували випадки, що в туалетах пошкоджували майно, намагалися вкрасти рукосушку, скрутити кран, виносили паперотримачі, туалетний папір, кришки унітазів. І вдавалося хуліганів та злодіїв піймати завдяки відео. Бувало, каже Олександр Оверчук, що за відео до них зверталися  і правоохоронці.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень