Скандал через грейпфрут: у супермаркеті на Рівненщині не порозумілися нардеп і продавець

Після цього народний обранець вирішив більше у супермаркети не ходити

Сталося це ввечері у неділю, 12 березня, у супермаркеті «Рукавичка», що у місті Дубно.

Депутата Верховної Ради Олександра Дехтярчука продавець попросила переважити грейпфрути. Адже виявилося, що нардеп зважив товар не за тією ціною. 

На вагах він натиснув на ціну різновиду грейпфруту – помело, яка була вищою за ціну звичайних грейпфрутів, які нардеп збирався придбати.

Як написав у соцмережі Фейсбук Костянтин Васик, після цього Олександр Дехтярчук "розлютився, обізвав продавця, яка, до речі, є матір’ю бійця АТО, кричав, що він народний депутат України, кидався цінниками, намагався потрапити у службові приміщення магазину, погрожував та вимагав вибачення".

Нардеп Олександр Дехтярчук вважає, що його просто намагаються очорнити конкуренти по виборах, звинувачуючи у неадекватній поведінці у супермаркеті. Адже, запевняє, не кричав і нікого не обзивав.

Як усе було – розповідає Олександр Дехтярчук:

Вивіска була «гейпфрут-помело». Я забіг, в машині в мене діти сиділи. Вхопив три грейпфрути. Зважив їх, поставив лейбу, хотів пробити. Я не розмахував ніякими документами.

 

На касі вона каже: «Ви не те зробили». Біжу назад. Кажу: «Ну, подивіться «грейпфрут-помело».

 

Я кажу: «Поміняйте вивіску, зробіть, щоб отут висів поряд «грейпфрут», а далі «грейпфрут-помело». Або зробіть двосторонні якісь ці вивіски, щоб їх можна було прочитати. Я не маю часу. Його брати не буду».

 

«Ні, ви нікуди не підете. Я викликала охорону».  

Ось так виглядав цінник біля грейпфрутів, які хотів купити народний депутат

Тож Олександр Дехтярчук так і не купив нічого у супермаркеті. Пообіцяв, що тепер скуплятиметься тільки на базарі. Адже неповагу до покупця у супермаркетах зустрічає не вперше.

Я готовий вибачитись перед продавцем за зайві емоції, але хотів би якісних змін у ставленні персоналу до клієнтів.

Скаржитися на працівників супермаркету не збирається. Каже, що досить і того, що вони втратили його, як покупця. Також депутат киває на Європу. Мовляв,

там покупець завжди має рацію. І, приміром, у Польщі навіть є закон про супермаркети. Тож, на відміну від дубенської «Рукавички» та інших українських супермаркетів, там при потребі можна легко знайти власника супермаркету чи добитися книги скарг.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень