Львівський суддя судився з міськрадою через штраф за паркування авто на тротуарі й програв

Він поставив авто поблизу суду, в якому працює

Суддя Львівського апеляційного суду Іван Гуцал програв суд з управлінням безпеки міста Львівської міськради через штраф за паркування на тротуарі у центрі Львова. Яворівський райсуд Львівщини визнав його винним, тож судді доведеться сплатити 510 грн штрафу.

У лютому 2020 року цей суддя припаркував свій позашляховик Volkswagen Tiguan на тротуарі на площі Соборній, 9, поблизу будівлі апеляційного суду, де він працює.

Інспектор з паркування виписав постанову про адміністративне правопорушення, що передбачає 510 грн штрафу. Однак Іван Гуцал не погодився і позивався до суду, вимагаючи скасувати постанову.

Іван Гуцал заявляв, що не паркував своє авто на тротуарі. Він вважає, що якщо у постанові «не вказано посилань на технічний засіб, за допомогою якого здійснено відеозапис, вищенаведена постанова не може вважатись належним та допустимим доказом». Також він вказує, що немає свідків цього правопорушення.

Проте управління безпеки міста надало фото припаркованого на тротуарі позашляховика Volkswagen Tiguan, що підтверджує порушення правил паркування. Також суд встановив, що у постанові було вказано модель відеореєстратора, за допомогою якого зафіксували порушення.

Тож суддя відмовила своєму колезі-позивачу у позові щодо скасування постанови управління безпеки міста ЛМР. На рішення суду може бути подана апеляція.

Як повідомляє Радіо Трек з посиланням на ЗАХІД.НЕТ, Іван Гуцал не вперше судиться з управлінням безпеки міста ЛМР через неправильне паркування. Протягом 2019-2020 років він скасував три постанови про паркування на тротуарі та у заборонених місцях. У всіх випадках представник управління не з’явився на суд, а також не надав письмових доказів, що підтверджували б провину Івана Гуцала. Крім цього, цей суддя через суд скасував поставу поліції про перевищення швидкості.

Наприкінці грудня 2018 року цей же суддя скоїв смертельну ДТП на трасі Київ-Чоп - збив 69-річного чоловіка на неосвітленій ділянці дороги. Вироку у цій справі ще немає.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень