Ловлять на вулицях, витягають з квартир: як чоловіків з Л/ДНР відправляють на війну проти України

Один з таких мобілізованих розповів, як все відбувається

Російські загарбники продовжують примусову мобілізацію в самопроголошених Л/ДНР.  Чоловіків ловлять прямо на вулицях, забирають з роботи, витягують із квартир і просто знімають з автобусів.

«Новобранців» вдягають у форму без розпізнавальних знаків, забирають усі документи та відправляють на передову. А щоб нікуди не втекли – возять у закритих залізничних вагонах, інформує СБУ.

Мешканець Донецька, який потрапив в український полон, розповів:

Нас посадили и повезли. Куда ехали, мы не знали. А потом увидели… Наша задача, как я понял, мы вроде стройбатовцев были. Копай… типа окопов. Непонятно зачем и непонятно для чего, – розповів «мобілізований».

Він додав, що не брав участі у бойових діях, а тільки охороняв блокпост за наказом своїх командирів. Зараз він радий, що залишився живим. Втім, йому все ж доведеться відповісти за свої дії. Як і тисячам інших загарбників.

На сьогодні Служба безпеки вже розпочала майже 3 000 кримінальних проваджень, пов’язаних з війною рф проти України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень