У західних областях України кремль планував створити «народні республіки»

Та вже не вийде

Скрін з відео
Скрін з відео

Плани щодо повалення конституційного ладу в Україні росія почала розробляти ще влітку 2021 року. кремль мав намір створити нове народовладдя в Україні, утворивши так звані «народні республіки».

СБУ вдалося викрити служителів кремля. Один із них, який пішов на співпрацю зі слідством, розповів, що на нього вийшов відставний співробітник ворожої розвідки, який виявився організатором «схеми».

Він заявив про намір створити нове народовладдя в Україні, і якщо чинна влада «сама не піде у відставку», то група перейде до силового сценарію.

 

Для захоплення влади угруповання мало завербувати 500 бойовиків. «Бажано, щоб це були люди з-поміж колишніх військовослужбовців. Особливо тих, які воювали в АТО», – розповідає чоловік.

Завданням було не лише знайти 500 «добровольців», а й забезпечити їх зброєю. Втілення плану мало збігтися в часі з російським повномасштабним вторгненням в Україну, але СБУ вдалося вчасно запобігли руйнівним планам. 

Спецслужба затримала організатора та ключових осіб в Івано-Франківській і Хмельницькій областях. Він визнав свою вину та дав покази на організатора.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень