Кремлівські сили відмовляються йти у наступ, не допоміг навіть священник

Деякі з їхніх підрозділів – на межі бунту

Служба безпеки України перехопила розмову чергового російського окупанта зі своєю матір’ю. З розмови зрозуміло, що деякі підрозділи російських військ вже на межі бунту.  

Так, один вояка із Краснодарського краю розповів, що йому набридло «сидеть, смотреть, как по нам лупят, а мы в ответ ниче не можем сделать».

 

Не має більше «ни физических, ни моральных сил». Він скаржиться, що про його підрозділ складають легенди як про «смертный полк», адже за кількістю втрат перевершив усіх. Тож більше не хоче бути «фаршем», передає СБУ.

Зрештою, як і більшість його колег, 90% з яких також відмовилися йти у новий наступ:

«…нас со 150 человек – 130 таких, как я».

Крім того, він поділився, що після того, як полковнику не вдалося переконати їх піти в атаку, до них привезли священника. Втім, на пропозицію «відказників» очолити колону, що їде на передову, відмовилися і полковник, і церковник. Кажуть, що у них «другие задачи».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень