У трьох зайнятих областях України загарбники розгорнули військові шпиталі та майстерні

Але і з лікуванням, і з ремонтом є проблеми  

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У війні з Україною, а особливо у «гарячих» точках, ворожі сили мають значні втрати.

Через це загарбники вирішили розгорнути військові шпиталі та ремонтні майстерні військової техніки на тимчасово зайнятих територіях Харківської, Запорізької та Херсонської областей, повідомляє Міністерство оборони України.

Втім, в умовах постійного надходження поранених військовослужбовців збройних сил російської федерації, у шпиталях окупантів не вистачає кваліфікованих медиків. У ворога також є проблеми із запасами медичних препаратів, які практично не поповняються.

 

А особовий склад ремонтних майстерень вимушений цілодобово працювати в умовах відсутності стабільного постачання запасних частин та агрегатів.

Крім того, українські Збройні сили прослідкувати рух ремонтно-відновлювальних бригад з території російської федерації (Ярославська область) для проведення відновлювальних робіт залізничних шляхів на тимчасово зайнятих територіях у Харківській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень