Дорожні вказівники, як демонтували на початку війни, повертають на українські дороги

А деякі блокпости знімуть

Так наразі повинні виглядати усі дороговкази в Україні))
Так наразі повинні виглядати усі дороговкази в Україні))

Вказівні та дорожні знаки з назвами сіл, міст, районів поступово почали встановлювати по всій Україні та на звільнених від окупантів територіях.

Нині території та міста, в яких тривали бойові дії, повертаються до впорядкованішого життя. Це стосується і безпеки дорожнього руху. Через те й повертають дорожні вказівники, розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Він також пояснив, що у місцях, де не було загрози бойових дій, знаки демонтували в межах заходів з підготовки до оборони.

Воєнний стан було оголошено по всій Україні. Всі регіони, навіть ті, де не велися активні бойові дії, готувалися до оборони, і для цього вживалися певні заходи, – зазначив Олексій Білошицький.

Крім того, блокпости та укріплення там, де нема потреби, знімуть, але з урахуванням готовності розгорнути їх у будь-який момент.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень