Літак з Єгипту сів у Рівному

Тож і наступна група відпочивальників також полетить у Єгипет з Рівного

Літак з рівненськими відпочивальниками цього разу, повертаючись з Єгипту, сів у Рівному. Посадка, як і було заплановано, відбулася о 12-20. Розповідає директор рівненського аеропорту Ігор Насинюк:

Да, сів. Всі дуже задоволені. Навіть ті, хто минулого разу вилітали, кажуть, що уже заспокоїлися. У Єгипет сьогодні вилітає о 14 годині нова група, 91 людина. У нас всі служби, всі структури як завжди, як і попередні, рази працюють. Все нормально, тепленько, є кава, і чай.

Отож, як запевнив Ігор Насинюк, усі служби, що забезпечують роботу аеропорту, спрацювали і забезпечили посадку літака, а також супровід наступної групи, яка сьогодні з Рівного вирушає у єгипетський Шарм-ель-Шейх.

Нагадаємо, цього тижня представники авіаперевізника були у Рівному, аби пояснити, чому попередні рази, літак довелося садики у столиці. Ще раніше свою позицію нам прокоментував і туроператор.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень