Лише 3 рухи – і немає проблем: що зробити, щоб блискавка не заїдала

Регулярне обслуговування блискавки допоможе продовжити термін її служби

Блискавки на одязі і сумках часто піддаються навантаженню. Тож, аби не ремонтувати виріб, треба правильно доглядати за блискавкою.

Чим можна змастити пластмасову блискавку?

Якщо у вас є пластмасова блискавка, вам буде потрібен спеціальний засіб для пластмасових деталей. Просто нанесіть невелику кількість мастила на зубчики блискавки і акуратно розподіліть її за допомогою м'якої тканини або щітки.

Чим можна змастити залізну блискавку?

Для залізних блискавок також слід використовувати мастильний засіб. Рідке графітове або силіконове мастило підходять для залізних блискавок. Вони забезпечують гладке ковзання і захищають від корозії. Нанесіть невелику кількість мастила на зубчики блискавки і ретельно розітріть її, щоб забезпечити рівномірне покриття.

Чим змастити блискавку, щоб не заїдала - народні методи

Оливкова олія - відмінний натуральний засіб для змазування блискавки. Просто нанесіть кілька крапель оливкової олії на зубчики блискавки і акуратно розподіліть його за допомогою м'якої тканини.

Ви можете використовувати невеликий шматок свічки для змащування блискавки. Просто проведіть свічкою по зубчиках блискавки. Це допоможе зменшити тертя і уникнути заїдання.

Звичайне мило також може бути корисним для змащування блискавки. Просто натріть блискавку шматочком мила. Воно повинно бути чистим і без зайвих добавок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень