Лікарям у Рівному піднімуть зарплату: Буде ще +4000 гривень

А незабаром планують запровадити диференційовану зарплату

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У медпрацівників Рівненської обласної клінічної лікарні зросте зарплата. Медзаклад розвивається, виконує необхідний обсяг роботи та отримує фінансування від НСЗУ. Тому, каже директор лікарні Віктор Ткач, прийняли рішення з липня підняти зарплату лікарям та медсестрам, а восени – молодшому медперсоналу:

– Ми мусимо це зробити.

 

На жаль, зарплати у лікарів не такі високі, а працюємо ми ефективно, лікарня динамічно розвивається. Тому ми маємо можливість спочатку підняти зарплату лікарям, медсестрам, а потім молодшому персоналу.

 

Раніше, наприклад, лікарю нараховували 20, то на руки він отримував приблизно 16. То відтепер він отримуватиме 20 на руки.

Також восени планують запровадити диференційовану зарплату лікарям, відповідно до кількості виконаної роботи. Наразі напрацьовують механізм обрахунків.

Віктор Ткач

Разом з тим Віктор Ткач повідомив, що відтоку кадрів наразі немає. У лютому-березні кілька працівників виїхали за кордон, частина повернулася. Також заклад прийняв близько півтора десятка фахівців з областей, де йдуть активні бойові дії. Зокрема, днями, колектив підсилили троє лікарів з Харкова.

Загалом у медзакладі близько 1600 працівників.

До слова, наразі в Україні через війну може бути суттєвий дефіцит медичних працівників, адже в Європі спростили умови для влаштування на роботу наших фахівців. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень