Лікар «Вереса» повідомив про втрату в команді: «Це на пів року»

 Повернення очікуємо за шість місяців (с)

Фото - НК "Верес"
Фото - НК "Верес"

Хавбек рівненського народного клубу «Верес» Дмитро Кльоц пішов на лікарняний. Найближчі пів року його очікує оперативне втручання і реабілітація, повідомили у народному клубі.

Дмитро Кльоц. Фото - НК "Верес"
Дмитро Кльоц. Фото - НК "Верес"

Півзахисник червоно-чорних ушкодив хрестоподібну зв’язку коліна. Це сталося на тренуванні, тож у вчорашній грі з «Олександрією» хавбека не було.

- На тренуванні я зіткнувся з Михайлом Сергійчуком. Він бив по воротах, я намагався вибити м'яч і він за інерцією вдарив не по м’ячу, а мені по нозі. Якось так.

 

Не пам’ятаю всього епізоду в деталях, бо все дуже швидко сталося.

 

Лікарі кажуть, що ушкодив хрестоподібні зв’язки. Зараз готуюся до операції, – повідомив Дмитро Кльоц.

Клубний лікар Юрій Сіренко каже, що за найоптимістичнішими прогнозами Кльоц повернеться до складу червоно-чорних за пів року.

- Після проведення обстеження, а саме ультразвукової діагностики та магнітно-резонансної томографії, встановили діагноз - пошкодження передньої хрестоподібної зв’язки.

 

Тактика лікування полягає у проведенні операції з подальшим тривалим відновленням.

 

Розраховувати на повернення Дмитра ми зможемо приблизно за шість місяців після проведення оперативного втручання, - відзначив Юрій Сіренко.

Нагадаємо, що у поточному сезоні Дмитро Кльоц взяв участь у восьми поєдинках УПЛ, забивши при цьому один м’яч. Також він грав у розіграші Кубку України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень