Проблеми з полем на «Авангарді» і травма Кльоца принесли «Вересу» нічию 

П’ята нічия в УПЛ

Рівненський «Верес» та «Олександрія» з Кіровоградщини зустрілися в рамках 10 туру Української прем'єр-ліги. Поєдинок пройшов на волинському стадіоні «Авангард».  Зустріч завершилась нічиєю.

До цього поєдинку «Верес» посідав десяту сходинку турнірної таблиці УПЛ, «Олександрія» була на п'ятому місці.

Перший тайм розпочався у рівній боротьбі. У другому таймі  «Олександрія» мала кілька моментів. На останніх хвилинах рівняни подали кілька небезпечних кутових, але у підсумку голів не було.

 

Тож «Верес» продовжує йти без невдач в домашніх іграх.

Головний тренер рівненського «Вереса» Юрій Вірт прокоментував дії своїх підопічних у матчі проти «Олександрії»:

- Бойова гра. Нам протистояла дуже хороша команда. Коли приїхали сьогодні на гру і побачили газон - зрозуміли, що гратимемо більше через верхові передачі. Навіть чотири-п'ять передач на такому полі зробити дуже важко. Тому ми максимально спрощували гру.

 

Ми заслужили на нічию. Ця нічия - йде нам в актив. В нас було небагато моментів. Але ми могли забити. Могли пропустити - врятувала поперечина, рятував Богдан Когут.

Команда наприкінці додала. Зіграли заміни. Вдало увійшли гру і Шестаков, і Гегедош, і Тимофієнко. На жаль, не могли освіжити середню зону. Дискваліфікований Кучеров, отримав травму Кльоц. Зараз шукаємо гравця, який міг би посилити цю зону.

 

Задоволений ставленням і самовіддачею сьогодні. Хочеться покращити якість гри. Але на такому полі це дуже важко. Тим паче у нас були кадрові проблеми.

Матчі наступного 11 туру УПЛ відбудуться за два тижні. «Олександрія» 17 жовтня прийматиме полтавську «Ворсклу», а 18 жовтня народний клуб «Верес» поїде на Одещину до «Чорноморця».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень