Лікар Комаровський оцінив стан путіна і розповів, чи скоро той сконає (ВІДЕО)

Каже, російський диктатор 100% хворий, але що це значить насправді?

Дехто вважає, що Путін лише вдає з себе "безтямного"

Відомий український лікар-педіатр Євген Комаровський заявив, що лідер Кремля владімір путін хворий, але його діагноз – не смертельний. Імовірно, путін страждає від наслідків коронавірусу.

Таку заяву медик зробив в інтерв'ю на YouTube-каналі «Гончарова».

Важко поставити діагноз. Але описати перспективи можна. Тобто чи треба вам сподіватися на швидку кончину? Це лікар у більшості випадків сказати може.

 

Не сподівайтеся, на жаль...

 

Він дуже нездоровий, але недуги, яка завтра зведе в могилу, у нього немає. А хвороба, яка сильно порушила його розумові функції, у нього є. Ми можемо тільки гадати. Я припускаю, що у нього посткоронавірусна енцефалопатія, – заявив медик.

Цей фрагмент на відео – з 41:00 хв

Енцефалопатія – це дифузне порушення функції головного мозку, спричинене патологічними метаболічними процесами у нервових клітинах. Це збірне поняття, тому ця хвороба може розвиватися при багатьох захворюваннях і бути первинною або ж вторинною. Однак результатом енцефалопатії є дистрофія та загибель нервових клітин, що клінічно проявляється порушеннями функції головного мозку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень