На зустріч з Ердоганом путін взяв Кадирова, але щось пішло не так (ФОТО)

У Туреччині не знають, з ким, крім путіна й Шойгу, бачився Рамзан

Минулого тижня президент рф владімір путін зустрівся з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом. Зустріч, до якої приєднався й голова Чечні Рамзан Кадиров, відбувалася у Сочі.

Пропаганда кремля відразу ж почала розганяти інформацію про те, що Кадиров також зустрінеться з Ердоганом, а сам «піхотинець путіна» заявив, що «поговорив» із главами МЗС Туреччини та турецької розвідки. Про це Кадиров написав у своєму Telegram-каналі.

Проблема в тому, що в Туреччині уявлення не мають, що хтось із посадових осіб держави» вів перемовини» з Кадировим: там жодних зустрічей із ним не підтверджують. Відомо також, що Ердоган навідріз відмовився від подібної «честі».

Прессекретар путіна Дмитро Пєсков ще у п’ятницю повідомив, що про «соціально-економічний розвиток Чечні» з Ердоганом президент рф розмовляв сам. Кадиров же запевняв, що в цей час «познайомився особисто з міністром закордонних справ Туреччини Мевлютом Чавушоглу і головою національної розвідувальної організації Туреччини Хаканом Фіданом».

– У нас відбулася неофіційна насичена і продуктивна бесіда, під час якої ми дійшли єдиної думки про необхідність налагодження тісної співпраці між Туреччиною та Чеченською Республікою у різних питаннях, – написав Кадиров, супроводивши посаду власною фотографією, де він позує на самоті.

На цьому «піхотинець путіна»  не зупинився й продовжив розповідь про переговори з Чавушоглу.

Історично наші народи пов'язує дуже багато, тим більше, що нині в Туреччині проживає досить велика кількість етнічних чеченців. Мевлют Чавушоглу висловив сподівання, що ця неофіційна зустріч стане початком подальшого розвитку відносин і налагодження контактів. Я погодився з міністром закордонних справ Туреччини та зазначив також, що обидві сторони тільки виграють від спільних починань.

 

Наприкінці зустрічі високі гості запросили мене відвідати Туреччину, під час візиту якої ми змогли б обговорити широкий спектр питань співпраці, зокрема й економічні. Звичайно ж, я прийняв запрошення, – написав Кадиров.

Втім, турецька сторона не підтверджує будь-яких зустрічей Чавушоглу або Фідана з Кадировим. Ймовірно, для них стало великою несподіванкою, що вони не просто «зустрілися» з головним «ТікТок-воїном» рф, а й запросили його до Туреччини, пропонуючи «співпрацю».

Єдина зустріч Кадирова в Сочі, яка справді відбулася, якщо не брати до уваги зустріч з путіним – це зустріч із міністром оборони рф Сергієм Шойгу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень