Куди втече кремлівський диктатор, коли зрозуміє, що програв війну

Путін розглядає плани евакуації

Президент росії путін переконаний, що виграє війну проти України, але ходять чутки, що він, окрім мрій про перемогу, вибудовує план втечі для себе та своїх близьких.

На випадок  розгрому російських військ в Україні путін має план, повідомляє Generall SVR.

Так звана «спеціальна військова операція» у розпалі, та успіх у ній для російських військ далеко не зумовлений. Поразка у війні для президента росії означатиме кінець його влади та режиму загалом. Сам путін та його оточення усвідомлюють можливість різкої зміни настроїв у країні та не виключають перевороту або революції, якщо хочете, готують плани евакуації з росії.

 

І тут виникає цікаве запитання: «Чи пропустить Туреччина літаки з путіним, сім'єю і тими, хто приєднався до нього до Сирії?». Загалом Ірану та Туреччині вигідно тримати в резерві президента росії у вигнанні, використовуючи його залежно від ситуації як важіль чи предмет торгу.

 

Башара Асада  водночас, звичайно, ніхто не питає, а дарма. Вже те, що плани евакуації є і розглядаються екстрено та серйозно, вельми симптоматично, – йдеться у повідомленні.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень