Леонід Кошельник: «Клієнти ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» можуть зменшити фінансове навантаження взимку та виграти гроші на газ»

Вихід є - й це оптимальна пропозиція для клієнтів

Платіжки за газ в опалювальний сезон для багатьох споживачів природного газу є чималим випробуванням. Неспроможність населення вчасно розрахуватись за використаний енергоресурс є загрозою газопостачання як для боржників, так і для споживачів, що сумлінно сплачують усі рахунки. На думку директора ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Леоніда Кошельника, знайти вихід із «зачарованого» кола допоможе тариф «Твій газ Рівномірний платіж», обрати який може кожен споживач.

– Леоніде Володимировичу, з інформації про тарифи «Рівнегаз Збуту» не відразу збагнеш, для чого треба щось обирати, якщо ціна за всіма тарифами однакова?

– З першого травня поточного року за рішенням Уряду та Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, усі побутові споживачі були автоматично переведені на річні контракти на газ із фіксованою ціною. У нашому випадку йдеться про базовий тариф «Твій газ Річний». Ціна газу у ньому становить 7,99 грн за кубометр.

Дійсно, така ж вартість блакитного палива та у тарифі «Твій газ Рівномірний платіж». Але на мою думку, його умови є більш привабливими для споживачів. Цей тариф дозволяє розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет і сплачувати за газ упродовж року рівними частинами. Відтак, узимку споживач не отримає надмірних сум у платіжках.

 – Як обчислити суму платежу, яку потрібно буде сплачувати упродовж року?

 – Для обліку ми беремо спожитий об’єм газу за попередній період та множимо його на ціну 7,99 грн за кубометр, за тим ділимо на 11 місяців (якщо споживач переходить на тариф у червні). Наголошую, що під'єднатися до даного тарифу можна лише до 31 серпня цього року.

Хто ж встигне це зробити до кінця червня – той стане ще й учасником акції від ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ».

– І що це означає?

– За умовами акції, серед споживачів, які перейдуть на тариф «Твій газ Рівномірний платіж» у червні, ми розіграємо подарункові сертифікати на газ:

  • 1 місце – 3000 грн
  • 2 місце – 2000 грн
  • 3 місце – 1000 грн
  • 4-5 місця – 500 грн
  • 6-10 місця – 250 грн.

А також 100 перших учасників гарантовано отримають по 50 грн на газ.

– Коли плануєте оголосити імена щасливчиків?

– Імена переможців буде визначено за допомогою сервісу random.org, їх ми оголосимо 9 липня. І про все сповістимо на нашому офіційному сайті rv.gaszbut.com.ua та на сторінці у Фейсбуці.

– А якщо зима буде теплішою і реально споживач використає менше газу, ніж попереднього року?

– Діє тариф «Твій газ Рівномірний платіж» до 30 квітня 2022 року. Після закінчення терміну його дії ми проведемо звірку. Якщо споживач використає менше ресурсу, ніж планувалося, заощаджена сума повернеться на його банківський рахунок або піде на оплату майбутнього споживання. Рішення щодо залишку прийме кожен клієнт особисто.

– Як найшвидше і правильно оформити перехід на новий тариф?

 – Для споживачів, які віддають перевагу живому спілкуванню, раджу звернутися до найближчого відділення ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» чи Клієнтського простору 104.ua. Також можна зробити заявку на перехід онлайн на сайті gaszbut.com.ua  

Зі споживачем зв’яжеться наш менеджер і допоможе оформити всі необхідні документи.

Спілкувалась Оксана ПИЦЬКА

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень