Без газу не залишать, або Що каже РІВНЕГАЗ ЗБУТ про урядове рішення щодо фіксованої ціни на газ

Пільговий тариф буде діяти до завершення карантинних обмежень

ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» повідомляє, що під час дії урядових обмежень гарантуватиме безперебійне постачання природного газу.

Ми, як законослухняна компанія, будемо виконувати рішення Кабінету міністрів щодо тимчасового встановлення граничної ціни на газ для побутових споживачів з 1 лютого 2021 року.

При цьому маємо зазначити, що, Уряд не врахував досвід запровадження антикризових заходів у європейських країнах, що дзеркально підтримують і споживачів, і  виробників та постачальників енергоресурсів.

На нашу думку, саме адресне нарахування субсидій вразливим категоріям населення могло б стати ефективною підтримкою потребуючих захисту та допомоги від держави. При цьому Уряд мав би гарантувати пільгову ціну всім постачальникам, які працюють з населенням з обмеженням їх маржі,- повідомляє ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ»

Нагадаємо, у серпні - вересні минулого року ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» в рамках акції «Твоя енергонезалежність» надав можливість її учасникам придбати паливо гуртом на всю зиму за літніми цінами (4.50 – 5.50 грн за кубометр). Відтак, здорожчання енергоресурсу таких споживачів взагалі не торкнулось.

Під час дії карантинних обмежень ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» штрафних санкцій до боржників не застосовує. Натомість нагадує споживачам про необхідність вчасних розрахунків, що сприяють стабільному газопостачанню та злагодженій роботі галузі в цілому.

За п’ять років роботи ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» зарекомендувало себе як зручний, надійний та перевірений постачальник блакитного палива для 267 тисяч фізичних та юридичних клієнтів Рівненщини, з червня 2020 року – продавець електроенергії для представників малого та середнього бізнесу.

* - на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень