Мешканці Рівненщини можуть купити дешевий газ одразу на всю зиму

Така можливість є до 23 вересня

Споживачі газу на Рівненщині можуть наперед придбати блакитне пальне на увесь опалювальний період за зниженою ціною. Це буде своєрідний персональний резерв газу на усю зиму.

Ціна такого запасу зафіксована на літньому рівні - 5 995,53 грн за 1000 куб.м. У ціні не враховані послуги за доставку газу, які змінюються залежно від регіону.
 

Акція «Твоя енергонезалежність» стартувала напередодні Дня Незалежності - 23 серпня і триватиме лише місяць.

Оформити покупку можна за допомогою Особистого кабінету на сайті 104.ua або в РГК Центрі обслуговування клієнтів «Рівнегаз Збуту».

Як пояснюють у «Рівнегаз Збут», максимальний обсяг закупівлі газу при цьому обмежений: 25 тис. куб.м на одне домогосподарство. Гарантом збереження запасів газу і стабільної ціни на нього є НАК «Нафтогаз України».

У НАК «Нафтогаз України» відзначають, що зараз ціни на газ для населення знаходяться на мінімальному рівні з початку року. Таке сезонне коливання цін є звичайним для ринку газу, коли влітку вони знижуються, а взимку ростуть слідом за збільшенням попиту на паливо.


Взяти участь в акції може будь-який споживач газу, у якого немає боргів за цей енергоносій. Щоб оформити і оплатити покупку: досить мати при собі паспорт, актуальні показання лічильника газу, і внести 100% оплату за куплений запас газу.

Аби споживачі могли визначитися щодо потреб газу за опалювальний період, фахівці «Рівнегаз Збуту» нададуть своїм клієнтам інформацію про їх обсяги споживання газу в минулі опалювальні періоди.


Використовувати газ, куплений в рамках можна з 1 жовтня 2019 року по 31 березня 2020 року. З цієї дати НАК «Нафтогаз України» поставляє учасникам акції газ з резервних обсягів за акційною ціною.

Якщо куплений резерв газу буде витрачено до 1 квітня 2020 року, споживач зможе отримати газ на загальних умовах - за ціною, що діє на той час. Тим споживачам, хто до 1 квітня 2020 року не використає весь куплений газ, залишок грошових коштів буде зарахований на особовий рахунок. Ці кошти можна буде використовувати для подальших розрахунків за газ, або повернути за заявою.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень