Легко відбувся, Безос позаздрить: Білл Гейтс віддав колишній всього $ 3 млрд

Акції свого дітища, компанії Microsoft, Гейтс дружині не довірив

Білл Гейтс, який ще у 2015 році передбачив коронавірус, передав своїй колишній дружині Мелінді акції компанії John Deere на суму $ 851 млн. Підприємство займається будівництвом промислових машин.

Раніше Гейтс віддав дружині частку в мексиканському підрозділі Coca-Cola і канадській залізничній компанії. За оцінками Bloomberg, тепер статок Мелінди Гейтс оцінюється в $ 3 млрд.

Загалом Гейтс легко відбувся. Наприклад, мільярдер і засновник Amazon Джефф Безос при розлученні з дружиною Маккензі віддав їй відразу $ 39 млрд.

Є кілька версій того, чому Гейтси розлучилися. Офіційно - Білл приділяв більше часу роботі, ніж сім'ї.

Але є думка, що причиною стало спілкування Гейтса з Джеффрі Епштейном навіть після того, як останнього звинуватили в торгівлі неповнолітніми. Подейкують, що таку дружбу Мелінда категорично не схвалювала.

Втім, у мережі жартують, що причини розлучення могли бути іншими.

На питання судді про причини розлучення Мелінда сказала всього два слова: "Micro (маленький) і soft (м'який)". А коли суддя сказав: "Вам знадобилося 27 років, щоб це зрозуміти...", Мелінда відповіла: "Він обіцяв оновлення".

 

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень