Дружина Білла Гейтса вирішила «пошантажувати» його Епштейном та «малолітніми німфами»? (ФОТО)

Мільярдер теж літав на «острів оргій», але…

У неділю, 9 травня, з'ясувалося, що Мелінда Гейтс почала говорити зі своїми адвокатами про можливе розлучення з Біллом Гейтсом ще з жовтня 2019 року. Того ж місяця New York Times повідомила, що Білл Гейтс кілька разів зустрічався з Епштейном і одного разу затримався в його будинку в Нью-Йорку.

Мелінда стверджує, що вже тоді її шлюб був «безповоротно розбитий», повідомляє The Wall Street Journal.

Мелінда використовує "фактор Епштейна" для тиску на Білла Гейтса?

Тоді, у 2019 році, відкрилося, що Білл Гейтс літав з Епштейном на літаку Епштейна з Нью-Джерсі в Палм-Біч, штат Флорида, ще в 2013 році – через чотири роки після того, як Епштейн відбув покарання за ґратами за сексуальні домагання до неповнолітньої особи (до 18 років).

Так званий «острів оргій» Епштейна, де перебувала величезна маса відомих людей від Білла Клінтона – експрезидента США до Стівена Хокінга та Білла Гейтса

Мелінда тепер стверджує, що була занепокоєна стосунками свого чоловіка з педофілом ще з 2013 року, однак, деякі коментатори зауважують, що все це нагадує нині спроби з боку команди юристів Мелінди Гейтс шантажувати таким чином Біла Гейтса, аби той не надто опирався укладенню угоди про розлучення.

Зазначається, проте, що в жовтні 2019 року New York Times дійсно повідомляло, що Білл кілька разів зустрічався з Епштейном і одного разу затримався у  його будинку в Нью-Йорку.

 

Тоді прессекретар Гейтса заявила, що всі ті зустрічі були зосереджені на благодійності.

Епштейн і одна з його можливих жертв, хоча це ніколи не було доведеним у суді

ДОВІДКОВО

У своїй заяві про розлучення Білл та Мелінда Гейтс чітко заявляють, що у них немає і не було передшлюбної угоди, але в газетах неодноразово згадується «угода про розлучення», яка розділить їхнє майно.

Контракт про розлучення або угода про розлучення є юридично обов'язковим документом, який складається парами, що розлучаються, до їх розлучення, і в якому вони домовляються про те, як розділити все спільно набуте, включаючи й питання опіки над дітьми та доступ до них, борги та майно.

Найвідоміше фото, де Білл Гейтс та Епштейн фігурують разом

Такі контракти регулюються договірним законодавством, що означає, що будь-яка зі сторін може подати позов проти іншої за порушення договору, якщо угода порушена.

Укладення та підписання подібної угоди дозволяє подружжю розділити свої активи за взаємною згодою, а не звертатися до суду.

 

Для пересічної пари це означає економію грошей на оплату послуг адвокатів.

 

Для Білла та Мелінди Гейтс це дозволяє уникнути тривалого публічного процесу, під час якого, можливо, були б розкриті подробиці про їхнє приватне життя та майно.

Білл та Мелінда одружилися на Гаваях у 1994, вони прожили разом 27 років

Однак, угода про розлучення не обов'язково є остаточною, і суддя може її скасувати, якщо вважатиме, що контракт несправедливий щодо причетних дітей, несправедливий до одного з партнерів або якщо один із партнерів не розкрив повністю свої активи або заробіток, на які треба поширити дію розподілу.

Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень