Легкі та дуже смачні: рецепт смажених пиріжечків, як у бабусі (ФОТО)
І готувати зовсім не складно
Наші бабусі точно знають якісь таємні секрети, адже, щоб вони не готували, усе виходить неймовірно смачно. А особливо — пиріжки. Бабусі їх роблять з різними начинками: з яблуками, яйцями, м’ясом, картоплею, капустою тощо.
Як приготувати пиріжки як у бабусі
Рецептом бабусиних пиріжків поділилась кулінарна блогерка Даяна Рудницька на своїй сторінці в Інстаграм. Готувати ці пиріжки можна з будь-якими фруктами чи овочами. А також з м’ясом, яйцями і сиром.
Інгредієнти:
- Борошно – 2 ст.л для опари і близько 150 г для тіста
- Окріп — 100 г
- Сіль - 0,5 ч.л
- Цукор – 2 ст.л
- Олія – 2 ст.л
- Дріжджі швидкорозчинні – 3 г
2 ст.л борошна залийте окропом та перемішайте до однорідної маси. Сіль, цукор та масло додайте сюди ж. Трішки дайте масі охолонути, щоб вона стала тепла і додайте туди сухі дріжджі.
Все добре перемішайте і замісіть тісто, щоб воно не липло до рук. Зробіть кружечки з тіста, всередину покладіть будь-яку начинку та зліпіть пиріжок.
Смажте на маленькому вогні з обох сторін до готовності.
Радіо Трек: НОВИНИ