Легкі гроші – Козорогам, нові любовні захоплення – Рибам: гороскоп на 27 липня

А Скорпіони можуть змінити статус

ОВНИ

Складні справи краще відкласти, бо цей день більше підходить для відпочинку, ніж для активних дій. Можливі розчарування в особистих стосунках.

ТЕЛЬЦІ

Ви з легкістю зможете знайти спільну мову з будь-яким співрозмовником. Зможете й допомогти владнати конфлікт, навіть якщо він немає до вас прямого стосунку.

БЛИЗНЯТА

Ви зустрінете духовного вчителя, який підкаже як ви можете змінити свою долю. Зорі радять цього дня більше дбати про себе та свій комфорт.

РАКИ

Зараз вам вдасться швидко та успішно вирішити питання з державними органами. А от в особистих стосункам все буде не так просто.

ЛЕВИ

Уважно стежте за тим, що відбувається, оскільки вам доведеться швидко реагувати на деякі події. Налаштовуйтеся на активну роботу.

ДІВИ

Вам потрібно бути привітнішими з людьми та проявити більше фантазії в особистих стосунках. У фінансовій сфері бажано дотримуватися принципів розумної економії.

ТЕРЕЗИ

День буде наповнений різними спокусами, тому слід чітко розуміти, що ви можете собі дозволити, а де варто себе зупинити.

СКОРПІОНИ

Цього дня самотнім представникам знаку випаде шанс зустріти людину, яка принесе в життя багато яскравих вражень.

СТРІЛЬЦІ

На роботі не потрібно проявляти надмірну активність. Є ризик, що ви отримаєте додаткове навантаження без будь-якої матеріальної компенсації. У відносинах з близькими проявіть мудрість і терпіння, а головне, утримайтеся від критики.

КОЗОРОГИ

День сприятливий для вашого гаманця також – ви отримаєте практично дармові гроші, якими вам щедро віддячать за якусь легку роботу.

ВОДОЛІЇ

Зорі радять знайти можливість для примирення. Цей день ідеально підходить для того, щоб налагодити відносини з тими, з ким ви маєте не найкращі стосунки.

РИБИ

Вас чекає багато справ, і практично з усіма ви зможете впоратися самотужки. Постарайтеся до всього ставитися з повною відповідальністю. Також зараз вас можуть очікувати нові романтичні захоплення.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень