Професійний успіх – Близнятам, нові турботи – Стрільцям: гороскоп на 20 липня

А Рибам зроблять дуже особливу пропозицію

ОВНИ

Хтось з близьких або наближених спробує вами маніпулювати. Не дозвольте нав’язати вам відчуття провини.

ТЕЛЬЦІ

Почуття обов'язку та власної гідності мають стати головними цього дня. Можливе зростання сексуального потенціалу, що відчутно полегшить спілкування з особами протилежної статі.

БЛИЗНЯТА

Це буде особливий для вашої кар’єри день. Вам випаде нагода переграти історію свого професійного успіху. Не впустіть її!

РАКИ

Не переоцінюйте свої можливості. Проявіть більше практичності та реалізму, інакше вам не уникнути помилок.

ЛЕВИ

Цього дня з’явиться можливість трохи заробити. І хай це й не зовсім ваша сфера, все ж спробуйте. Зорі переконані, що ви впораєтеся.

ДІВИ

Є ризик витратити набагато більше грошей, ніж плануєте. Також потрібно звернути особливу увагу на робочі питання й виконувати їх максимально чітко, бо від цього залежатиме ваша ділова репутація.

ТЕРЕЗИ

У вас цього дня буде надзвичайно м'який настрій, тому вам спробують «вилізти на голову». Будьте обережні, щоб ніхто не зловживав вашою добротою.

СКОРПІОНИ

Зараз краще відмовитися від будь-яких ділових переговорів, бо потрібного результату вони не дадуть. Крім того, ви будете дещо агресивно налаштованими й можете вплутатися у конфлікт.

СТРІЛЬЦІ

У вас з’являться нові турботи, через які доведеться змінити свій розклад дня. Ймовірно, ви розпочнете роботу над важливим проєктом, який повністю вас захопить.

КОЗОРОГИ

Вам треба набратися сил, оскільки незабаром вони вам знадобляться. Не виключено, що ви зміните сферу діяльності й на це доведеться витратити чимало зусиль.

ВОДОЛІЇ

Вам буде важко втримати емоції, адже цього дня може відбутися подія, яка повністю переверне ваше життя. Будьте готовими до цього й намагайтеся реагувати максимально спокійно.

РИБИ

Не виключено, що керівництво зробить вам цікаву пропозицію, від якої ви не зможете відмовитися. Ваші мрії почнуть втілюватися у життя... 

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень