Народжені Касандрами: Жінки лише 3-х знаків Зодіаку вміють передбачати майбутнє

Хто вони?

Фото - .depositphotos
Фото - .depositphotos

Астрологи впевнені, що представниці деяких знаків Зодіаку від народження мають чудову інтуїцію, а також суперсилу, яка допомагає їм зазирати у майбутнє.

Скорпіони

У таких жінок є дар бачити людей та відчувати їх. Скорпіони відмінно вловлюють настрій інших людей та з перших хвилин розмови можуть зрозуміти, які наміри ті мають. Також жінки, народжені під цим знаком, мають потужну інтуїцію, яка дозволяє їм передбачати вчинки людей, робити припущення, як в майбутньому розвиватимуться певні події.

Діва

Діви вміють помічати найдрібніші деталі того, що відбувається навколо, це дозволяє їм повністю бачити ситуацію. Вони роблять досить точні припущення й озвучують їх лише тоді, якщо впевнені у своїй правоті. Все сказане Дівами збувається.

Риби

Цим жінкам притаманні вразливість і чутливість. Коли щось трапляється, Риби занурюються в себе та віддаються думкам. Усі свої здогадки щодо будь-чого представниці цього знака завжди озвучують оточенню, аби ті потім переконалися, що Риби таки мали рацію.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень