Пряма вигода – Скорпіонам, прихильники – Овнам: гороскоп на 18 липня

А Козорогів зорі попереджають про емоційні зриви

Астрологія: що нам віщують зорі. Гороскоп на Радіо Трек
Гороскоп на 27 травня

ОВНИ

Ви користуватиметеся неабияким успіхом у протилежної статі. На роботі теж все буде добре – чим складніше буде завдання, тим краще ви з ним упораєтеся.

ТЕЛЬЦІ

Кожен цього дня отримає свою відплату за справи, вчинені раніше. Якщо ви не гребували засобами для досягнення своєї мети, то готуйтеся до того, що доведеться за це відповісти.

БЛИЗНЯТА

Цього дня можуть з'явитися нові кар’єрні можливості. Ви добре покажете себе в громадській діяльності та у фінансових справах.

РАКИ

Справи, які ви плануєте на цей день, будуть успішними. Ви можете дозволити собі зараз трохи більше. А от в особистому постарайтеся не з'ясовувати стосунки через дрібниці.  

ЛЕВИ

Не виключені конфлікти з керівництвом, хоча причин не буде. Аби уникнути неприємностей намагайтеся трохи зменшити ділову активність.

ДІВИ

Цього дня можливе напруження у відносинах, невдоволення собою та схильність вирішувати проблеми силою. Намагайтеся опанувати себе, щоб не наробити проблем.

ТЕРЕЗИ

Завдяки свіжим ідеям або вибору нової стратегії ви вдало проведете ділові зустрічі і переговори. Ваш оптимізм і тонка дипломатія змусять партнерів піти на співпрацю.

СКОРПІОНИ

Вас найбільше цікавитиме пряма вигода. І самовіддана праця одразу ж дасть результат – керівництво відзначить та заохотить ваші старання. 

СТРІЛЬЦІ

Впевненість та очікування змін допоможуть вирішити важливі питання з діловими партнерами. Незважаючи на неприємності попередніх днів, почуватись ви будете добре.

КОЗОРОГИ

Напружений день, оскільки доведеться витрачати час та сили на вирішення проблем у робочому колективі. День пов'язаний з серйозними провокаціями, втратами та обманом. Щоб уникнути емоційних зривів, намагайтеся уникати конфлікту, переключаючись на інші справи.

ВОДОЛІЇ

Можливість вирішення проблем цього дня надзвичайно висока, проте краще не починати нові проєкти, а лише їх планувати. Найбільш успішною буде колективна діяльність. 

РИБИ

Сприятливий день, який дозволить переосмислити минулий досвід і побудувати правильні плани на майбутнє. Можливі любовні розчарування, адже реалізм і практичність затуляють властиву вам ніжність та тонкість почуттів. 

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень