Ідеальний контакт з директором – Скорпіонам, більше ініціативи – Водоліям: гороскоп на 21 липня

А Рибам треба бути теплішими з близькими

ОВНИ

Ви будете перебувати у піднесеному настрої й зможете добре попрацювати. Спонтанні рішення можуть виявитися дуже вдалими.

ТЕЛЬЦІ

Вашим клопотам прийшов кінець. Цього дня вас чекають цікаві зустрічі, які можуть мати неочікувані результати.

БЛИЗНЯТА

У спілкуванні намагайтеся не проявляти жорсткості, а якщо відчуваєте, що співрозмовник не готовий дати відповідь, то в жодному разі не тисніть. Так вам буде легше домогтися свого.

РАКИ

На роботі вас чекає успіх, а ось в особистих стосунках виникнуть проблеми. Намагайтеся уникати сварок і бути більш терплячими.

ЛЕВИ

Зараз потрібно швидко діяти. Перший порив виявиться правильним, а чим більше ви будете обдумувати проблему, тим далі відійдете від правильного шляху.

ДІВИ

День буде щедрим на події, причому більшість з них вас потішать. Можуть надійти привабливі пропозиції, які стосуються професійної сфери та творчості.

ТЕРЕЗИ

На роботі можуть виникнути непередбачені труднощі. Коли вам здасться, що ви майже досягли успіху, можуть з’явитися перешкоди, які заважатимуть реалізації планів.

СКОРПІОНИ

Починається хороший період, який торкнеться практично усіх галузей життя. Вдало складатимуться переговори. Ваша думка сподобається керівництву, тому не соромтеся висувати пропозиції.

СТРІЛЬЦІ

Відповідальніше поставтеся до доручень або прохання людини, від якої залежите. І головне, обходьте тих, хто постійно скаржиться.

КОЗОРОГИ

Не варто розслаблятися, інакше ризикуєте втратити свої позиції на роботі. Через це у вас можуть виникнути емоційні проблеми, тому краще бути напоготові.

ВОДОЛІЇ

Проявляйте більше ініціативи. Але якщо вам важко буде до когось достукатися, то краще облиште цю справу й займіться тим, що вам під силу. А ще вам буде важко протистояти натиску енергетично сильної людини.

РИБИ

Вам потрібно приділяти більше уваги своїм близьким. Зараз ви можете, самі того не бажаючи, знехтувати їхніми інтересами.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень