Легендарний авторемзавод у Рівному приватизують, - ОДА

Ще два великих підприємства на Рівненщині готують до приватизації

В Україні триває процес приватизації майна, що перебуває у державній власності. На Рівненщині у рамках малої приватизації готуються аукціони з продажу 23 об’єктів нерухомості, більшість з яких - нежитлові будівлі. Про це під час онлайн-брифінгу повідомив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

- За останній рік на Рівненщині достатньо активно ведеться робота щодо реалізації залучення великої кількості об’єктів та учасників до проведення аукціонів.

 

Серед лотів - Радивилівський комбінат хлібопродуктів та Рівненський експертно-технічний центр Держпраці, - зазначив Ігор Тимошенко.

За словами чиновника, також Уряд прийняв рішення щодо приватизації Рівненського автомобільного ремонтного заводу. У січні цього року відбувся візит керівника «Укроборонпрому», після чого було підписано документи про передачу підприємства до сфери управління Фонду Держмайна.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень