Фонд держмайна продав на Рівненщині пів сотні об’єктів

На два десятки мільйонів гривень

Фото - Рrivatization
Фото - Рrivatization

Збиткового державного майна на 20 мільйонів гривень впродовж минулого року та за перший квартал цього продали на Рівненщині.

За останній рік Фонд державного майна попрацював досить активно разом із Рівненською ОДА щодо реалізації та залучення більшої кількості об'єктів та більшої кількості учасників до проведення аукціонів. Це така спільна робота громад, Фонду державного майна, яка дає свій результат, - розповів заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

Регіональне відділення фонду державного майна України виставило на аукціон 50 об’єктів державної власності. Серед них адміністративні будівлі та нежитлові будівлі.  

Так, адміністративну будівлю у Дубровиці площею 300 кв. м при стартовій ціні 6 тисяч гривень продали за 900 тис. грн. А нежитлову будівлю у Здолбунові площею 470 кв. м  приватизували за 2 млн грн. 

На Рівненщині є ще 23 лоти, які пропонують до приватизації. Нині відкрити пропозиції по 2 об’єктах. Це будівлі в Острозі  та в Дубровиці.  

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень